Teylers ontmoet vogels met Kees Heij, Achilles Cools, Albert Beintema en Bart Ebbinge

Op 12 maart 2017 organiseert het Teylers Museum in samenwerking met Athenaeum Boekhandel Haarlem een middag over vogels. De inleiding wordt verzorgd door Emile Brugman, initiator van de vogelmonografieën van Atlas Contact. De interviews worden afgenomen door Alexander Reeuwijk en Norbert Peeters. Te gast zijn verschillende schrijvers van boeken uit de vogelserie:

Programma: 
Inloop: 13.30 uur
Aanvang: 14.00 uur
Einde: 16.00 uur

Tickets:
Voorverkoop: 8 euro (incl. koffie/thee in de pauze), op de dag zelf 10 euro. Kaarten zijn via de site van Teylers Museum of via Athenaeum Boekhandel aan de Gedempte Oude Gracht 70 in Haarlem. Op de dag zelf kun je een kaartje kopen in het museum. Wil je na afloop van de lezing het museum in? Koop dan ook een toegangsbewijs voor het museum. Let op, tijdens Watteau geldt een toeslag van €2.

Meer nieuws

 • Jan Brokken in de Basilica di Massenzio in Rome

  18 mei 2017

  Op het Internationale Literatuurfestival van Rome draagt Jan Brokken op donderdagavond 13 juli twee passages voor uit zijn jongste boek De gloed van Sint-Petersburg, waarvan in september de Italiaanse...

  Lees het hele bericht
 • Lezing Mischa Cohen en Dick Woudenberg bij Boekhandel Van Someren, Zutphen

  16 mei 2017

  Op donderdag 15 juni van 19.30 tot 21.30 uur zijn Mischa Cohen en Dick Woudenberg te gast bij Boekhandel Van Someren & Ten Bosch om te vertellen over De nazi-leerling. De nazi-leerling verte...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda