Atlas Contact Facebook Twitter

Vijf auteurs van Atlas Contact op Haarlems Literatuurfestival

Op vrijdagavond 7 april vindt een nieuw en spannend literair initiatief plaats. Stichting Literair Haarlem organiseert dan samen met de Haarlemse boekhandels en het Haarlem College het Haarlems Literatuurfestival, bestemd voor alle literatuurliefhebbers in Haarlem e.o. Een uniek en bijzonder samenwerkingsverband, waardoor op één avond liefst tien auteurs zullen optreden in de fantastische lounge en theaterzaal van het Haarlem College.   

Een drietal literaire debutanten van Atlas Contact zullen optreden, namelijk Jente PosthumaCobi van Baars en Hannah van Binsbergen. Daarnaast is er een programma met vijf auteurs die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben, waaronder Nelleke Noordervliet en Christine Otten. De presentatie van het Haarlems Literatuurfestival wordt verzorgd door Jet Steinz. De avond wordt op de dansvloer afgesloten met een optreden van de coverband FAEM uit Kennemerland.

Datum: vrijdagavond 7 april
Inloop: 18:30 uur
Aanvang: 19:00 uur
Locatie: Haarlem College, Broekweg 1, Haarlem
Toegang: € 25. Studenten € 19,50

Kaarten zijn te koop bij de Haarlemse boekhandels: Athenaeum Boekhandel: haarlem@athenaeum.nl; Boekhandel Blokker: info@boekhandelblokker.nl; Boekhandel Gillissen: info@boekhandelgillissen.nl; H. de Vries Boeken: servicebalie@devriesboeken.nl; Kennemer Boekhandel: info@kennemerboekhandel.nl

Locatie: Haarlem College
Start: 07-04-2017 18:30:00
Eind: 07-04-2017 23:00

 
 
Atlascontact.nl maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.