Over ons

Uitgeverij Atlas Contact heeft een rijke en veelzijdige historie die teruggaat tot 1887. Doordat het boek tegenwoordig veel concurrentie heeft van andere media, vinden wij het uitgeven van boeken interessanter en belangrijker dan ooit. Boeken kunnen als geen ander medium bewaren wat relevant is uit het verleden en geven de toon aan bij de verspreiding van nieuwe ideeën met diepgang.

Ons fonds weerspiegelt de veelzijdigheid van de wereld door de diversiteit aan schrijvers en onderwerpen. Onze boeken verrijken de geest, verscherpen de discussie, geven duiding aan de tijd of maken het leven gewoon mooier. Ze gaan ergens over.

Zowel onze schrijvers als wijzelf zijn mensen die van mooie taal houden. En mensen die van een goed verhaal houden. Bij Atlas Contact zijn we nieuwsgierig, kritisch en leergierig. Wij houden van boeken maken en verkopen. Dat gevoel is sturend voor ons vakmanschap. Want:

Lezen is een unieke ervaring
Lezen is het mooiste dat je kunt doen
Lezen maakt je wereld groter

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda