Atlas Contact Facebook Twitter

Podcast 'Kunnen we praten' van Joris Luyendijk

Luyendijk Kunnen we praten WT.indd

Vlak voor de verkiezingen en in aansluiting op het boekje Kunnen we praten en de daaraan gelieerde website kunnenwepraten.nl, lanceert uitgeverij Atlas Contact vandaag een podcast van Joris Luijendijk.

Joris Luyendijk besefte dat hij veel hoort over mensen die PVV stemmen – en op Trump, en voor de Brexit – maar dat hij, in zijn eigen bubbel, die mensen nooit zelf hoort praten. Als breekijzer schreef hij het boekje Kunnen we praten, waarin hij nagaat hoe het zit met zijn eigen vertrouwen in de gevestigde orde en op zoek gaat naar de PVV’er in zichzelf. Op kunnenwepraten.nl plaatst hij interviews met mensen die PVV stemmen of dit overwegen, waarna online het gesprek ontstaat. Honderden mensen praten mee. De voorlopige conclusie van Kunnen we praten is hoopvol: ja, we kunnen praten, mits er genoeg ruimte is en we goed ons best doen.

Kunnenwepraten.nl is tot 17 maart 2017 online, in samenwerking met AD en de daarmee samenwerkende regionale kranten, online platform De Correspondent, de omroep Wij Nederland en uitgeverij Atlas Contact.

De podcast is hieronder te beluisteren en vanaf morgen, 11 maart, ook via iTunes.


 
 
Atlascontact.nl maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.