Atlas Contact Facebook Twitter

Schrijvers

 
 
 • Barwolt Ebbinge (1949) was als bioloog werkzaam bij Alterra Wageningen UR en doet al veertig jaar onderzoek naar ganzen. Hij is een gepassioneerd ambassadeur van zijn vakgebied; voor Vroege Vogels en VPRO-pooljaar.nl schreef hij een weblog over zijn onderzoeksresultaten en eerder publiceerde hij een aantal populairwetenschappelijke boeken over ganzen.(Foto: Merlijn Doomernik)
    Auteur
 • Marc van Eck is oprichter en directeur van strategisch adviesbureau Business Openers. Hij is coauteur van twee boeken over internal branding, beide met vijf sterren beloond door het Tijdschrift voor Marketing, en de bestseller Businessplan op 1 A4, die inmiddels ook is vertaald in het Engels. Hij treedt vaak op als inspirator en spreker op congressen over strategie, ondernemerschap en branding.
    Auteur
 • Siem Eikelenboom leidt de onderzoeksredactie van NOVA. In 2002 en 2003 hield hij zich bijna fulltime bezig met het onderzoek naar moslimextremisme. Dit leidde tot tal van primeurs en onthullende reportages. Zijn boek De genetische vingerafdruk - De waarde van DNA als opsporingsmiddel werd genomineerd voor de Eureka-prijs 2002.(Foto: NBTran)
    Auteur
 • Naomi Ellemers is hoogleraar sociale en organisatiepsychologie aan de Universiteit Leiden. Zij ontving diverse onderscheidingen voor haar werk, waaronder de NWO Spinozapremie.
    Auteur
 • Dr. Machiel Emmering studeerde economie en bedrijfskunde en promoveerde aan Nyenrode. Hij werkte onder andere voor en met DNB, Philips, ING, Economische Zaken en TNO. De focus ligt nu op zijn programma SpeedMBA: bedrijfskunde compleet in één dag. Daar kwam vorig jaar de boekversie van uit: Het bedrijf, de verkorte handleiding.
    Auteur
 • Breck England is writer-in-chief bij FranklinCovey companies.
    Auteur
 • Mariana Enriquez (1973, Buenos Aires) wordt beschouwd als een van de origineelste schrijvers van haar generatie, een generatie die werd geboren tijdens de militaire dictatuur in Argentinië. Ze publiceerde eerder twee romans en een verhalenbundel, en verhalen van haar verschenen in The New Yorker, Granta en McSweeneys.
  Dingen die we verloren in het vuur werd in opmerkelijk korte tijd aan 20 landen verkocht, waaronder de Verenigde Staten...
    Auteur
 • Anne-Marie van het Erve is medeoprichter, eigenaar en adviseur van en bij Inconnect, een Nederlands bureau voor advies, strategie en training omtrent risico- en crisiscommunicatievraagstukken. Ze werkte als journalist, woordvoerder, communicatieadviseur en plaatsvervangend hoofd van het Expertisecentrum Risico- en Crisiscommunicatie (ERC) van het Nederlandse ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
    Auteur
 •   Auteur
 • Rob van Essen (1963) schreef zes romans, waarvan Visser genomineerd werd voor de Libris Literatuurprijs. Zijn laatste roman Alles komt goed kreeg vijf sterren in Het Parool en De Standaard en werd door Tzum omschreven als 'Een meesterlijk spel met fantasie en werkelijkheid'. Voor Hier wonen ook mensen ontving Van Essen de J.M.A. Biesheuvelprijs voor de beste Nederlandstalige korteverhalenbundel. (Foto:...
    Auteur
 • Bastiaan Everink (1969) was vanaf zijn achttiende beroepsmilitair bij het Korps Mariniers. Als veteraan besloot hij klassieke zang aan het conservatorium in Enschede te studeren. Hij vervolgde zijn studie aan The International Studio of Vocal Arts en maakte zijn debuut in Carmen. Sindsdien vertolkte hij vele rollen in opera’s als Tosca, Nabucco enTannhauser. In het najaar van 2012 vertolkt hij in de Deutsche Oper Berlin...
    Auteur
 
 
 
Atlascontact.nl maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.