Atlas Contact Facebook Twitter

Schrijvers

 
 
 • Anne Icart woont in Parijs. Zij is juridisch redacteur. Ik zal er altijd voor je zijn is haar debuut.
    Auteur
 • Vincent Icke is hoogleraar theoretische sterrenkunde aan de Universiteit Leiden en bijzonder hoogleraar kosmologie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast zijn academische werk heeft hij een actieve belangstelling voor de popularisatie van de wetenschap. Hij schrijft een maandelijkse column voor NRC Handelsblad.(Foto: Philip Mechanicus)
    Auteur
 • Kazuo Ishiguro is in 1954 geboren in Nagasaki en woont sinds zijn vijfde in Engeland. Hij is een van de meest bekroonde en gelauwerde auteurs uit het Engels taalgebied, en zijn werk is in meer dan 40 talen vertaald. Dankzij de eveneens bekroonde en succesvolle verfilmingen van De rest van de dag en Laat me nooit alleen heeft hij een groot publiek weten te bereiken en te raken. Ishiguro's werk kenmerkt zich door zijn veelvormigheid en de manier waarop hij een grote...
    Auteur
 • Salim Ismail was onder meer vicepresident van Yahoo! en is mede-oprichter van Singularity University. 
    Auteur
 • Geert van Istendael (1947) is schrijver, vertaler, essayist en dichter. Van hem verschenen onder meer Het Belgisch labyrint, Arm Brussel, Mijn Nederland en de dichtbundel Taalmachine. In 2010 schreef hij een kleine biografie over Manneke Pis, de dichtbundel Sociale zekerheid en andere gedichten en het veelbesproken pamflet Tot het Nederlandse volk. (Foto: Bart Lasuy)
    Auteur
 
 
 
Atlascontact.nl maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.