Arjan Visser live met ‘1 interviewer, 10 geboden, 100 schrijvers’ in De Balie

De rubriek ‘Tien Geboden’ in Trouw is een instituut. Al 20 jaar lang ondervraagt Arjan Visser hierin bekende mensen aan de hand van de tien geboden. Vragen over geloof, opvoeding, relaties; elk onderwerp komt tijdens de gesprekken aan bod. Op 5 oktober verschijnt de bundel 1 interviewer, 10 geboden, 100 schrijvers waarin al zijn interviews met schrijvers uit de afgelopen 20 jaar bij elkaar zijn gebracht.

Ter ere van de verschijning van het boek gaat Arjan Visser met een aantal auteurs live opnieuw in gesprek. Op zaterdagavond 6 oktober spreekt Visser in De Balie met Marieke Lucas Rijneveld, Midas Dekkers, Tinkebell, Hans Maarten van den Brink, Peter Buwalda en Stella Bergsma.

Locatie: De Balie, Klein Gartmanplantsoen 10 in Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur

Kijk hier voor meer informatie

Meer nieuws

 • Vacatures: stagiaire op de afdeling pr & marketing fictie

  3 mei 2018

   Uitgeverij Atlas Contact zoekt per direct een gedreven stagiaire op de afdeling pr & marketing fictie voor 32 - 36 uur per week.  Wil jij ervaring opdoen binnen de uitgeverij en leren hoe ...

  Lees het hele bericht
 • Oeuvre Nelleke Noordervliet bekroond met Constantijn Huygens-prijs 2018

  21 september 2018

  De Contantijn Huygens-prijs 2018 is toegekend aan Nelleke Noordervliet. Zij ontvangt de prijs voor haar hele oeuvre. De Huygens-prijs wordt jaarlijks toegekend en is een van de literaire prijzen die d...

  Lees het hele bericht
 • 5 titels van Atlas Contact genomineerd voor de Vlaamse LangZullenWeLezen-trofee

  20 september 2018

  Maar liefst vijf titels van Atlas Contact zijn genomineerd voor de LangZullenWeLezen-trofeeën. Dit zijn de boekenprijzen die de VRT en haar partners dit jaar voor het eerst uitreiken in het kader van...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda