Drie Atlas Contact-auteurs te gast op ILFU

Van 23 september tot en met 8 oktober 2022 vindt het ILFU (Internationaal Literatuur Festival Utrecht) plaats in Utrecht. ILFU is een festival én een online platform voor literatuur. Op dit festival treden drie Atlas Contact-auteurs op:

Op zaterdag 1 oktober om 13.00 uur is Olivia Laing te gast bij Exploring Stories in Tivoli Vredenburg. Tijdens dit programmaonderdeel spreken schrijvers en denkers over de actuele en urgente thema’s van onze tijd.
Klik hier voor meer informatie.

Op maandag 3 oktober zijn Frans de Waal en Mariken Heitman te gast. Meer informatie volgt later.

Meer nieuws

 • Vacature stagiair PR en Publiciteit bij Uitgeverij Atlas Contact

  22 juni 2022

  Wil jij ervaring opdoen bij een literaire uitgeverij en onze boeken en schrijvers als Haruki Murakami, Adriaan van Dis, Niña Weijers, Babs Gons,  Madeleijn van den Nieuwenhuizen,  Marieke Lucas Rij...

  Lees het hele bericht
 • Actueler dan ooit! Herziene editie ‘Fantoomgroei’ verschenen

  15 augustus 2022

  'We zijn nog nauwelijks bekomen van de pandemie, of de wereld trilt alweer op haar grondvesten door de Russische inval in Oekraïne. Naast onnoemlijk veel menselijk leed, verdiept en verbreedt deze st...

  Lees het hele bericht
 • Salman Rushdie

  13 augustus 2022

  We zijn geschokt en bedroefd door de aanslag op het leven van schrijver Salman Rushdie tijdens een lezing in de staat New York op vrijdag jl. Zijn rijke oeuvre, dat duizelingwekkende romans omvat als ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda