Doe mee aan de challenge ‘Het achtste leven (voor Brilka)’

We blijven het horen: ‘Het achtste leven (voor Brilka)‘ is het ultieme leesclubboek. Ruim 30.000 lezers hebben hun hart verloren aan het boek en onlangs is ‘Het achtste leven (voor Brilka)‘ benoemd tot beste boek aller tijden door duizenden Hebbanlezers. Let op: zodra je de 1e bladzijde leest dan kan je niet meer stoppen en wil je erover praten. Doe daarom mee aan onze readingchallenge! Periode: 21 juli t/m 23 augustus. Koop het boek (tijdelijk) voor slechts  20,- of pak het boek uit je kast en begin met lezen. Deel op social media vooral je gedachten en leeservaringen met lezers en gebruik de officiële hashtag #hetachtstelevenvoorbrilka. Ontvang via De Club van Echte Lezers 4 nieuwsbrieven met leestips, achtergrondinformatie + bonusmateriaal.

Meedoen kan door een mail te sturen naar echtelezers@atlascontact.nl

 

Meer nieuws

 • Uitreiking Gouden Ganzenveer 2023 aan Jan Brokken

  21 september 2023

  Jan Brokken ontving op 18 september tijdens een indrukwekkende bijeenkomst de Gouden Ganzenveer 2023 uit handen van staatssecretaris Gunay Uslu vanwege zijn ontzagwekkend brede en omvangrijke oeuvre ...

  Lees het hele bericht
 • Grote overzichtstentoonstelling Ad van Denderen in Nederlands Fotomuseum

  21 september 2023

  Van 30 september 2023 t/m 28 januari 2024 is in het Nederlands Fotomuseum een grote overzichtstentoonstelling van het werk van de Nederlandse fotograaf en auteur Ad van Denderen. De tentoonstelling Ad...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights