Agile talent

Ralf Knegtmans

9 cruciale stappen bij de selectie van het toptalent van morgen

Ralf Knegtmans schetst in 'Agile talent' negen cruciale stappen bij de selectie van het talent van de toekomst. Onder invloed van technologische ontwikkelingen verandert de wereld sneller dan ooit tevoren. Knegtmans laat overtuigend zien dat dit niet alleen grote invloed heeft op bedrijven, maar ook op hun medewerkers. Je kunt mensen niet langer alleen selecteren op basis van wat ze kunnen of weten, maar je moet ook meewegen wie ze zijn en wat hen drijft. De selectiecriteria van het talent van morgen zijn wezenlijk anders dan die van vandaag. Door te screenen op basis van zijn 'receptuur' kan iedereen, zelfs zonder hulp van externe consultants, de beste talenten identificeren en selecteren. 'Agile Talent' is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met de selectie van directieleden, managers of medewerkers. Het beantwoordt onder andere de volgende vragen: - Hoe weet ik of dit specifieke talent past binnen de context van mijn bedrijf? - Zijn er hulpmiddelen die mijn selectie kunnen objectiveren en zorgen voor een grotere voorspelbaarheid van toekomstig succes? - Zijn er casestudy's van bedrijven die voorlopen op dit terrein waar ik iets van kan leren? - Hoe kan ik agile talent binnen mijn bedrijf herkennen en behouden?
€ 17,50 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047009832
Pagina's
192
Type
Paperback / softback
Afmeting
231 mm x 150 mm x 18 mm
Gepubliceerd
november 2016
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Toptalent is zeer toegankelijk geschreven met talloze praktijkvoorbeelden en suggesties voor het ontwikkelen van talent. Het is tevens een van de weinige boeken van adviseurs die duidelijk gebaseerd zijn op nieuwsgierigheid en onderzoek van de auteur en niet op de wens om een eigen businessmodel te verkopen.’ – Het Financieele Dagblad