Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Nigella Lawson heeft het weer voor elkaar. Met haar nieuwe boek geeft ze je het gevoel dat je de komende maanden eigenlijk niets anders wil doen dan dát maken wat zij haar vrienden en familie thuis ook voorzet. – Leidsch Dagblad

Kookgodin Nigella is een van mijn lievelingsauteurs. - Janneke Vreugdenhil, NRC Handelsblad

Lawsons recepten zijn even rijk en liefdevol en sterk en sexy als ze zelf is. - The Guardian

‘De aardse lekkernijen uit de keuken van Nigella Lawson zijn een lust om te maken en een feestje voor de meest verwende smaakpapillen.’ – Nouveau

‘Kookkoningin Nigella Lawson is een van de invloedrijkste foodwriters ooit. In haar nieuwe boek Bij mij aan tafel deelt de wereldberoemde Britse tv-persoonlijkheid gerechten die zij graag op tafel zet voor familie en vrienden, gerechten die staan voor liefdevolle herinneringen en mooie verhalen.’ – RTL Late Night

‘Ik ging dit weekend met het boek op de bank zitten, en kwam er niet meer van af. Bij elk recept schrijft ze om te beginnen heerlijke introductieverhalen (niet voor niets wil ze nadrukkelijk door een literaire uitgeverij worden uitgegeven), en daarnaast wil je eigenlijk alles wel meteen gaan maken.  Ik begon met het plakken van briefjes bij de meest aansprekende recepten, tot ik ontdekte dat ik een heel post-it notitieblokje verbruikt had en het boek bomvol papiertjes zat. Zo’n boek dus.’ – Karin Luiten, Koken met Karin

‘Een boek dat zich graag in de keuken laat rondslingeren.’ – Nederlands Dagblad

‘‘Bij mij aan tafel’ is typisch een boek voor deze tijd van het jaar. Zowel de lay-out als de recepten die erin zijn opgenomen, stralen iets comfortabels uit.’ – Reformatorisch Dagblad

‘De recepten zijn stuk voor stuk hartverwarmend en inspirerend, of het nu gaat om klassieke Nigella-gerechten als ovenschotels, lamskoteletten met chili en munt, noodgeval-brownies en witte chocoladecheesecake, of om vernieuwende gerechten en ingrediënten als witte misohummus, snelle inktvis met tomaat-tequilasalsa en gehaktballetjes met orzo. Haar lezers zullen aan hun eigen tafel net zo genieten van de gerechten uit dit boek als Nigella aan die van haar.’ – Bestekookboeken.com

 ‘Heb je al boeken van Nigella in huis, dan mag deze absoluut niet ontbreken. Heb je er nog geen, dan start je met dit nieuwe boek een hele mooie collectie, want voor mij is dit boek weer een échte Nigella.’ – Smulpaapje.nl