De kunst van het onderhandelen

Michael Wheeler

leer inspelen op lastige situaties

Onderhandelen blijft lastig. Met name omdat een onderhandeling altijd anders loopt dan je van tevoren had gedacht. En dat is ook het geheim van toponderhandelaars: zij weten dat de factoren waar je mee te maken hebt voortdurend veranderen. Je weet waar je naartoe wilt, maar hoe je er moet komen is altijd weer een verrassing. Michael Wheeler geeft praktisch advies en beschrijft een aantal strategieën die je onder verschillende omstandigheden kunt inzetten. Hij leert je hoe je je onzekerheid tot een voordeel ombuigt, je zenuwen onder controle krijgt en altijd alternatieve scenario's achter de hand houdt. Michael Wheeler is hoogleraar aan Harvard Business School. Hij heeft duizenden MBA-studenten en managers onderhandelingsvaardigheden bijgebracht. 

€ 25,99 Paperback / softback Niet op voorraad
ISBN
9789047005513
Pagina's
288
Type
Paperback / softback
Vertaler
Carla Zijlemaker
Afmeting
231 mm x 151 mm x 27 mm
Gepubliceerd
januari 2014
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact
Serie
Business bibliotheek


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Dankzij Wheeler hebben we nu eindelijk een goed geschreven, ter zake boek over de dans die een onderhandeling vaak is. Een essentiële toevoeging aan de bestaande literatuur! - William Ury, coauteur van Excellent onderhandelen