De liefdesmachine

Wouter Godijn

Onmogelijke liefdes zijn er in soorten en maten maar wat Wouter Godijn ons voorschotelt, grenst aan het ongelooflijke. Alexander Lodewijk van Putten, een psychotherapeut die zich heeft bekwaamd in de zogenaamde shadowtherapie, komt in een diepe crisis terecht wanneer hij zijn grote liefde van vroeger tegenkomt en die, intenser nog dan toen, opnieuw beleeft. Met huid en haar wordt hij verzwolgen en hij geniet.
En dan is er nog zijn vader, die aftakelt – en ook dat gaat met volle kracht en overtuiging. Tussen de grote liefde en de grote aftakeling is Alex uiteindelijk geen schim meer van zichzelf. Er moet redding komen, maar waarvandaan? En hoe? In De liefdesmachine laveert Godijn tussen ontluistering en opwinding in misschien wel het bijzonderste proza dat er op het ogenblik in ons taalgebied wordt geschreven.

€ 22,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789025446321
Pagina's
256
Type
Paperback / softback
Afmeting
200 mm x 125 mm x 24 mm
Gepubliceerd
maart 2016
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Literatuur die je boven de ellende uittilt. – Trouw

De stem van Godijn is uniek en onmiskenbaar geoefend. Inspirerend proza is het, een knappe en soms erg grappige weergave van een geest op hol. – Dagblad van het Noorden

Wouter Godijn is een even virtuoze als fysieke schrijver. – NRC Handelsblad

 ‘Liefde en dood, dood en liefde en dat op de meest vlezige wijze.’ – Tzum