De romans

Karel Glastra van Loon

de passievrucht/Lisa's adem/De onzichtbaren

"De passievrucht" van Karel Glastra van Loon is mede dankzij de verfilming een klassieker uit de Nederlandse literatuur.

In deze gebonden uitgave zijn naast "De passievrucht" nog twee romans van Glastra van Loon opgenomen: "Lisa's adem" en "De onzichtbaren".

"De passievrucht": Wat gebeurt er als je als vader van een dertienjarige zoon ontdekt dat je al je hele leven onvruchtbaar bent? Die vraag is het intrigerende beginpunt van De passievrucht. Op zijn zoektocht naar de biologische vader van zijn zoon Bo neemt de verteller de lezer mee op een reis door zijn verleden. Alles wat hij al die jaren over zichzelf en over zijn leven heeft geloofd moet hij heroverwegen. En hij zal antwoorden moeten geven op vragen die hij liever nooit had gesteld. Wat weet je eigenlijk van degenen die je liefhebt? Hoe goed ken je hen die je het meest na zijn?

In "Lisa's adem" verdwijnt de zeventienjarige Lisa spoorloos tijdens een vakantie in Frankrijk, en haar familie en vrienden blijven vertwijfeld over wat er is gebeurd achter.

In "De onzichtbaren" wordt de lezer aan de hand van het leven van een Birmese hoofdpersoon door de politieke en culturele geschiedenis van het land geleid.
€ 12,50 Hardback Niet op voorraad
ISBN
9789020412192
Pagina's
691
Type
Hardback
Afmeting
215 mm x 151 mm x 59 mm
Gepubliceerd
mei 2011
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in