Hart in de zaak

Quinty Danko, Sybrich Willemsma

Met werkgeluk naar bedrijfssucces

Quinty Danko en Sybrich Willemsma leggen in ‘Hart in de zaak’ uit dat niets belangrijker is voor je bedrijfssucces dan trotste, betrokken medewerkers. Aan de hand van ruim twintig jaar ervaring in management en hr ontwikkelden Quinty Danko en Sybrich Willemsma een doortimmerde manier om een bedrijf met een kloppend hart te bouwen. Met hun we-kigai-model bepaal je de successtrategie; met hun 6c-model zorg je voor de uitvoering. Maak met ‘Hart in de zaak’ van jouw bedrijf een succesvol bedrijf met medewerkers die graag het beste uit zichzelf halen. Zo draag je bij aan een menselijkere maatschappij en word je die gewilde werkgever waarvoor het talent in de rij staat. Met een voorwoord van Bas van der Veldt (AFAS) en ondernemersverhalen van onder meer Elske Doets (Doets Reizen), Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely) en Atilay Uslu (Corendon)
€ 22,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047012948
Pagina's
224
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 135 mm x 14 mm
Gepubliceerd
augustus 2020
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘[Quinty Danko en Sybrich Willemsma] geven praktische handvatten om met werkgeluk bedrijfssucces te behalen. Voor iedere leider die een steentje wil bijdragen aan een gelukkiger maatschappij.’ – Management Scope