Inspiratiekalender 2010

Stephen R. Covey

Stephen R. Covey werd wereldberoemd met De zeven eigenschappen van effectief leiderschap. Dit boek bleek niet alleen voor werknemers en managers een eyeopener en bovendien praktisch toepasbaar, maar heeft inmiddels de levens van vele mensen, ook privé, veranderd. Deze scheurkalender bevat nieuwe citaten, gedachten en tips waar iedereen dagelijks profijt van zal hebben. In deze tijden van economische onzekerheid gaan bedrijven en mensen zich bezinnen op wat echt belangrijk is: welke kernwaarden en grondslagen van belang zijn. De Inspiratiekalender van Covey biedt op dit gebied een dagelijks houvast en inspiratie tot deze bezinning.

Alle grote thema’s komen aan bod: vertrouwen, onzekerheid, omgaan met stress, discipline, lastige situaties op het werk en thuis overwinnen, problemen oplossen op een positieve manier en last but not least leren luisteren. Een mooi geschenk voor uzelf, uw collega’s, vrienden en familie.
€ 14,95 Book Niet op voorraad
ISBN
9789047002260
Pagina's
368
Type
Book
Afmeting
182 mm x 132 mm x 38 mm
Gepubliceerd
september 2009
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact
Genre
Set
Inspiratiekalender - 2010


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in