Krijgskunde en ondernemingsstrategie

voorheen 'Krijgen is een kunst'

CEO's, directeuren, managers, leidinggevenden, iedereen die verantwoordelijk is voor het bedenken van strategie- en marketingcampagnes is voortdurend op zoek naar nieuwe concepten en inspirerende voorbeelden. Het doel van deze strategieën en de besluitvorming die daarbij komt kijken is om succesvolle wegen naar de toekomst uit te stippelen, hoe veranderlijk die ook is. Het gaat erom te reageren op verwachte en onverwachte uitdagingen, de omvang van het risico in te schatten, nieuwe kansen te creëren en vooral een voorsprong op de concurrentie te behalen en te behouden.

In dit boek wordt de kunst van het oorlogvoeren bestudeerd, een kunst die de moderne manager veel vruchtbare ideeën kan opleveren vanwege de efficiëntie waarmee een "militair manager" moet opereren om het hoofd te bieden aan de enorme druk van oorlog en slagveld.

Lees meer
29,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025419844
  • Pagina's: 372 pagina's

Dit boek in de media

'Geen ingewikkelde proetpraat, maar nuchter en recht op het doel af. De talloze voorbeelden verschaffen originele ideeën om de concurrent de loef af te steken.' - prof dr W.F.G. Mastenbroek, Holland Consulting Group/economische faculteit VU

'Leerzame lectuur voor bestuurders in de slag op hevig omstreden markten, waar de omgeving en concurrentie de limieten en spelregels dicteren.' - dr J.F.A. de Soet, voormalig president-directeur KLM

Robert Ogilvie

Robert Ogilvie is een expert op het terrein van business intelligence. Hij wordt veelvuldig gevraagd als spreker bij congressen of als discussieleider bij expertmeetings. 

Meer boeken van deze auteur

Dit boek is onderdeel van Business bibliotheek

Geverifieerd door MonsterInsights