Maak werk van je droom

Mark Schalekamp

in vijf stappen naar je ideale baan

Wat zou jij willen doen als geld geen rol zou spelen?

Doe je het werk dat je het liefst zou doen? Heel veel mensen niet. Ze werken omdat het moet en omdat het geld oplevert, maar zonder passie. Mark Schalekamp lukt het wél om een aantal van zijn dromen te verwezenlijken. Met geluk, hard werken, de hulp van anderen - maar vooral dankzij een goede aanpak.

Terugkijkend ziet hij dat hij in essentie steeds dezelfde methode toepaste. Een methode waarvoor je een beetje levenservaring en zelfkennis én wat wijsheid van andere nodig hebt: Stephen Covey en Deepak Chopra, maar ook Willem van Hanegem en Ben & Jerry. Zijn methode is geen rocket science, hij wint er geen Nobelprijs mee. Maar het werkt, en niet alleen voor hem: ook jij kunt er iets aan hebben.

In dit boek vol sprekende voorbeelden en duidelijke oefeningen deelt Mark zijn methode, zodat jij ook kunt gaan doen wat je echt wilt.

€ 15,00 Paperback / softback Niet op voorraad
ISBN
9789047006343
Pagina's
Onbekend
Type
Paperback / softback
Afmeting
211 mm x 136 mm x 11 mm
Gepubliceerd
juni 2013
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Een hart onder de riem en misschien zelfs de laatste schop onder de kont voor hen die een carrièreswitch overwegen.’ - Lezersrecensie op bol.com

Dit concrete en in vlotte stijl geschreven boek gaat over het verwezenlijken van je droom. - NBD Biblion