Nimmerthuis

Laird Hunt

‘Ik was sterk en hij niet, dus was ik die ten oorlog ging om de Republiek te verdedigen.’

‘Ik stapte over de grens, uit Indiana en Ohio in. Twintig dollar, twee boterhammen met spek en ik nam gedroogd rundvlees, beschuit, zes oude appels, fris ondergoed en ook een deken mee. Er hing hitte in de lucht dus liep ik in hemdsmouwen met mijn hoed over mijn ogen getrokken. Er was een vuurzee op komst en ik wilde mijn vonkje daaraan bijdragen.’

Dit is Galante Ash: een held, volkslegende en meesterlijk krijgsman. Ash is een geboren leider, een meedogenloze en onverschrokken soldaat. Maar Ash heeft een geheim. Galante Ash is een vrouw. Dit is haar verhaal.

€ 20,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789048824601
Pagina's
256
Type
Paperback / softback
Vertaler
Kees Mollema
Afmeting
211 mm x 136 mm x 23 mm
Gepubliceerd
september 2015
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Een verleidelijk, indringend verhaal over liefde en verlies, plicht en misleiding. - Kevin Powers, auteur van De Gele Vogels.

 Betoverend ... verbijsterend. - Paula McLain, auteur van The Paris Wife

Het is een fascinerend boek over een vrouw die vermomd als man ten strijde trekt. Rauw en liefdevol tegelijk. Dit boek verdient veel lezers! - Manda Heddema, van boekhandel De Koperen Tuin