Schrijfwijzer voor het web

tactieken en technieken voor creatieve schrijvers op internet

Schrijven voor het web is anders dan schrijven voor papieren media. Dat geldt voor zakelijke teksten, maar evengoed voor creatievere tekstsoorten als verhalen, gedichten, columns, essays en besprekingen. Wat voor regels en wetten gelden er in de digitale wereld? Hoe moet je je website, blog of twittersoap bedenken, schrijven en uitvoeren? Hoe profileer je je als merk? Chrétien Breukers en Merel Roze geven in Schrijfwijzer voor het web tips en aanwijzingen voor creatieve schrijvers om het beste uit de wereld van het web te halen.
Lees meer
9,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Ebook


Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789045704289

Chrétien Breukers

Chrétien Breukers (1965) is dichter, publicist en uitgever. In 2006 verscheen zijn bloemlezing 25 jaar Nederlandstalige poëzie — 1980–2005 — in 666 en een stuk of wat gedichten. In 2008 verscheen zijn nieuwe bundel Tongebreek & Niemendal. Voor de Schrijfbibliotheek van Augustus schreef hij Gedichten schrijven (2009).
Chrétien Breukers is poëziemedewerker van De Pers en hoofdredacteur van poëzielog De Contrabas (www.decontrabas.com).

Meer boeken van deze auteur

Merel Roze

Merel Roze (1975) is schrijver en columnist. In 2006 verscheen haar roman Fantastica. In 2008 verscheen de roman De weekenden waren voor haar. Ze is freelance tekstschrijver, voornamelijk voor het web. Haar weblog www.merelroze.com trekt al sinds 2001 dagelijks duizenden bezoekers.

 

Volg Merel Roze op Twitter.

Meer boeken van deze auteur

Dit boek is onderdeel van De schrijfbibliotheek

Geverifieerd door MonsterInsights