Twintig over twaalf

Daniel Galera

‘Twintig over twaalf’ van Daniel Galera is een tijdloze roman over een groep vrienden in de jaren negentig: Aurora, Antero, Emiliano en Andrei. Toen waren ze onsterfelijk en zetten ze samen het internet in vuur en vlam met een digitaal magazine dat een culthit werd. Nu, bijna twee decennia later, zorgt de dood van Andrei voor een hernieuwd contact tussen de drie overgebleven vrienden. Andrei was een grote naam in de Braziliaanse literatuur geworden. Toch is er weinig bekend over zijn leven, en het weinige dat wel openbaar is lijkt door hemzelf gemanipuleerd. Zijn dood stelt zijn grote lezerspubliek – maar vooral zijn drie vrienden – voor een raadsel. Wie was Andrei echt? Was hij hun vriend, of heeft hij hen wellicht voor eigen doeleinden gebruikt?
€ 21,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789025451691
Pagina's
224
Type
Paperback / softback
Vertaler
Piet janssen
Afmeting
211 mm x 135 mm x 21 mm
Gepubliceerd
juli 2019
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Twintig over twaalf is een uiterst fascinerende roman (…) Daniel Galera verdient, zou ik zeggen, ook in Europa een publiek.’ – Wiebren Rijkeboer, Tzum