Vakantieboek voor professionals en managers 2019

. (red.)

Het ‘Vakantieboek voor professionals en managers’ bevat tools voor persoonlijke ontwikkeling, samenvattingen van actuele managementboeken, quotes en oefeningen voor inspiratie en creativiteit. Vakantie is het uitgelezen moment om los te komen van de waan van de dag en nieuwe inzichten op te doen – heel belangrijk dus voor elke professional die zichzelf serieus neemt. Want wie veel leert en openstaat voor nieuwe kennis en ontwikkelingen, maakt zijn wereld groter en leuker. Met het ‘Vakantieboek voor professionals en managers’ in de hand kun je lekker bijlezen, ontspannen, reflecteren en opladen. Lees over trends in managementland, laat je verrassen door handige technieken om werk en privé slimmer te organiseren en leer van de nieuwste inzichten in de wetenschap. Met tests, columns, inspirerende quotes – én doedingen, want het is per slot van rekening een vakantieboek.
€ 15,00 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047012528
Pagina's
160
Type
Paperback / softback
Afmeting
240 mm x 170 mm x 13 mm
Gepubliceerd
juni 2019
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Het Vakantieboek voor professionals en managers verdient zeker een plekje in je koffer. – WorkJuice.nl

‘Een boek om weg te leggen (wanneer het zwembad lonkt), om over in gesprek te gaan (als je op het terras zit) of om inspiratie op te doen (wanneer je je ligbedje weer hebt gevonden)’ – Lezersreactie

‘Goede afwisseling tussen fun en interessante artikelen’ – Lezersreactie

‘Prima om je vakantie mee te beginnen en langzaam je werk los te laten’ – Lezersreactie