Vriend van een vriend

David Burkus

de verborgen principes van netwerken en hoe je die kunt gebruiken

Hoogleraar en TED-spreker David Burkus deelt in ‘Vriend van een vriend’ zijn unieke visie op de principes van netwerken, gebaseerd op recent onderzoek en casestudy’s. Het geeft je een diepere, soms onverwachte kijk op hoe netwerken functioneren. Je leert bijvoorbeeld dat oude klasgenoten meer voor je kunnen doen dan nieuwe collega’s, vage kennissen doorgaans belangrijker zijn dan goede vrienden, traditioneel netwerken bijdraagt aan silovorming (je sluit je af voor andere bedrijfstakken) en er geen echte limiet is aan het aantal mensen dat je goed kunt kennen. Burkus geeft je bovendien veel concrete tips en adviezen om de inzichten meteen in de praktijk te brengen.
€ 22,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047012139
Pagina's
240
Type
Paperback / softback
Afmeting
211 mm x 136 mm x 22 mm
Gepubliceerd
oktober 2018
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Vol onverwachte inzichten, gebouwd op solide wetenschappelijk onderzoek. Een frisse en menselijke kijk op netwerken. – Daniel Pink, auteur van onder meer Drive en Verkocht!

Een indrukwekkend resumé van sociale wetenschap en netwerktheorieën. – Cal Newport, auteur van onder meer Diep werk

[Burkus] slaagt erin alles wat we denken te weten over online- en offlineconnecties uit te dagen. [...] Ook een aanrader voor gevorderde netwerkers dus. – Adformatie