Waarschuwing: de schrijver van dit boek is kunstenaar

Tinkebell

Misschien wel de gevaarlijkste intellectueel van Nederland

Ik voelde me door de grond zakken van schaamte. Nog voor ik antwoord kon geven op zijn vraag of hij de achterkant even mocht bekijken, haalde hij het werk al van de muur om het om te draaien. Zijn blik op het over een paar bij elkaar geraapte planken gespannen doek sprak boekdelen. Toen hij mij vervolgens streng aankeek voelde ik dat niet alleen mijn wangen, maar ook mijn nek rood begonnen te gloeien. 'Je kunt de professionaliteit van een kunstenaar aflezen aan de achterkant van het werk,' zei hij. WAARSCHUWING de schrijver van dit boek is een kunstenaar gaat over de achterkant van de geschreven teksten van TINKEBELL. Deze verschenen eerder in OneWorld, Trouw, Kunstbeeld en op Joop.nl.
€ 20,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789045033198
Pagina's
368
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 160 mm x 26 mm
Gepubliceerd
oktober 2016
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Behalve ernstige verhalen over recente kunstprojecten bevat dit boek knipsels, kritische notities, en humorvolle teksten over ongemakkelijke romances, Chinese toiletten en dierenliefde. – Beelden magazine