Avond van het Boek met Marieke Lucas Rijneveld en Hanna Bervoets

Marieke Lucas Rijneveld en Hanna Bervoets worden tijdens de Avond van het Boek in het Eemhuis geïnterviewd door programmamaker Tim den Besten over hun boeken, hun schrijverschap en prijzen. Voor de organisatie van deze avond, die tijdens het Voorwoord van de Boekenweek plaatsvindt, hebben de Bibliotheek Eemland en de Nacht van de Literatuur de handen ineengeslagen.

De Nacht van de Literatuur van september 2020 is opgeschoven naar 13 maart. Er is voor gekozen om een proloog te maken voor de echte Nacht van de Literatuur, die zal plaatsvinden op 18 september 2021.

In verband met coronarichtlijnen zijn er vooralsnog 30 kaartjes à €25 te koop voor fysieke aanwezigheid tijdens de avond in het Eemhuis. Daarnaast zal de gehele avond in hoge kwaliteit live worden gestreamd. Online tickets zijn verkrijgbaar voor €7,50. Wie zich opgeeft voor een fysiek kaartje nadat de eerste 30 tickets zijn vergeven, komt op de reserveringslijst en krijgt op een later tijdstip bericht.

De live tickets zijn al uitverkocht. Online de livestream volgen is wel nog mogelijk. Klik hier voor kaartjes voor de livestream.

Meer nieuws

 • Margalith Kleijwegt in het Torpedo Theater

  22 april 2021

  Op 3 mei presenteert Margalith Kleijwegt haar nieuwe boek Verdriet & boterkoek in het Torpedo Theater. Netty Rosenfeld was de eerste omroepster van Radio Herrijzend Nederland en ontwikkelde z...

  Lees het hele bericht
 • Margalith Kleijwegt bij Kunststof

  21 april 2021

  Vanavond zit Margalith Kleijwegt, auteur van het net verschenen boek Verdriet & boterkoek, bij Kunststof op Radio 1. Een gesprek over hoe verschillende generaties omgaan met Joodse identiteit. ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda