Boekenweeklezing door Annegreet van Bergen in de Bibliotheek in Zwijndrecht

Na het ongelofelijk populaire ‘Gouden jaren’ is er nu een nieuwe Annegreet van Bergen: ‘Het goede leven’. In ‘Het goede leven’ pakt Annegreet van Bergen de draad op van haar bestseller ‘Gouden jaren’. Bij de bibliotheek in Zwijndrecht geeft Annegreet van Bergen op 26 maart een lezing. Tijd: 20:00.

Annegreet van Bergen (1954) is econoom en journalist. Eerder schreef ze ‘De lessen van burn-out’ (2000), ‘Mijn moeder wilde dood’ (2010) en ‘Gouden jaren’ (2014), dat 100 weken in de bestsellerlijst stond. Het werd 37 keer herdrukt, werd genomineerd voor de Libris Geschiedenis Prijs en de NS Publieksprijs en won de Hebban Publieksprijs. (Bron: uitgeverij Atlas Contact).

Boekhandel Plantage Hyperion is aanwezig met een boekentafel zodat je in de pauze een gesigneerd exemplaar kan aanschaffen. Meer informatie via deze link:

 

Meer nieuws

 • Pieter Hoexum houdt lezing in de voormalige Amerikaanse ambassade in Den Haag

  14 juni 2019

  De voormalige Amerikaanse Ambassade staat te koop. Er zijn al veel ideeën voor mogelijke herbestemming, renovatie of uitbreiding van dit bijzondere gebouw. Maar wat maakt deze plek eigenlijk zo uniek...

  Lees het hele bericht
 • Auteurs Atlas Contact bij Zomerzinnen

  13 juni 2019

  Op 22 juni vindt er weer het Zomerzinnen Literatuur- en Muziekfestival plaats in Dwingeloo. Veel auteurs van Atlas Contact zijn hierbij. Zoals: Rob van Essen, over De goede zoon Vonne van der M...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda