Business Masterclass met Hylke Faber in Boekhandel Waanders In de Broeren

Een Masterclass rond Hylke Fabers succesvolle boek Tem de krokodil: Hoe je groeit door patronen die je klein houden los te laten.

Over het evenement:
Op vrijdag 1 november nodigt Boekhandel Waanders In de Broeren je graag uit voor een masterclass van Hylke Faber. Hylke helpt managers van grote Amerikaanse bedrijven als Microsoft om te leiden vanuit hun wijze, authentieke zelf. Daarvoor moeten ze leren luisteren naar hun eigen beste ingevingen, en dat is voor velen een grote uitdaging. Waarom hebben we toch zo’n moeite om naar onszelf te luisteren?

Er zijn zoveel situaties die ons doof kunnen maken voor onze interne fluisteringen. Hoge druk, een overvolle to-do lijst en de drang om onszelf te bewijzen kunnen ervoor zorgen dat we maar doorgaan, en onze interne uil – de tegenhanger van de krokodil – negeren. We laten ons vaak leiden door angst en door de verwachtingen van anderen. Dat hoeft niet, het kan ook anders.

In zijn masterclass leert Hylke Faber je onderscheid te maken tussen gedachten die voortkomen uit angst en wijze ingevingen. Hij laat zien in welke situaties je je laat leiden door je reptielenbrein, dat je onterecht wil beschermen in situaties waarin geen echt gevaar dreigt. Je reptielenbrein vervormt je kijk op de realiteit en is vaak een slechte adviseur. Hylke leert je hoe je zelf je beste adviseur kunt worden.

Deze masterclass is bedoeld voor mensen die willen leren luisteren naar de kant van henzelf die het beste met hen voor heeft. Voor hen die op een duurzame, burn-out vrije manier willen leven en werken; die veel willen bereiken, en met plezier en voldoening een bijdrage willen leveren aan hun wereld, in welke levensfase ze zich ook bevinden.

De spreker
Hylke Faber is de auteur van Tem de krokodil (Business Contact). Bloomberg heeft dit boek uitgeroepen tot een van de tien beste boeken in leiderschap van 2018. Faber werkte jarenlang als succesvolle strategieconsultant in New York. Op een gegeven moment kwam hij zichzelf tegen en ontdekte dat hij op een andere, wijzere en meer compassievolle manier zijn werk en de rest van zijn leven wilde benaderen. Hij begon met het faciliteren en ontwikkelen van coachingsprogramma’s voor meer rust en tevredenheid op de werkvloer en startte het Growth Leaders Network en The Crocodile School. Inmiddels coacht hij vele CEO’s van grote Amerikaanse bedrijven en helpt hij hen naar hun eigen advies te luisteren. Ook leidt hij de Leader as Coach programma’s op Columbia Business School Executive Education.

Praktische informatie
Datum: vrijdag 1 november
Deuren open: 12:30
Start programma: 13:00
Eind programma: 15:00
Borrel: Na afloop programma
Taal: Nederlands

Locatie
Waanders In de Broeren
Achter de Broeren 1-3
8011 VA Zwolle
T (038) 4215392

Kijk voor meer informatie hier.

Meer nieuws

 • Fokke Obbema bij Dominicanenklooster Zwolle

  22 november 2019

  Op dinsdag 17 maart is Fokke Obbema te gast bij Dominicanenklooster te Zwolle. Locatie: Kloostercollege | Assendorperstraat 29, 8012 DE Zwolle Tijd: 20.00 - 21.30 uur Voor meer informatie, klik...

  Lees het hele bericht
 • A.H.J. Dautzenberg houdt de openingsrede van het festival: Explore the North in Leeuwarden

  22 november 2019

  Op vrijdag 22 november is het aan niemand minder dan A.H.J. Dautzenberg de schone taak om de zevende editie van Explore the North passend in te luiden. In een speciaal geschreven openingsrede neemt hi...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda