Concertlezing Jan Brokken in Haarlem

Op uitnodiging van de Bibliotheek Haarlem Centrum en in samenwerking met Boekhandel H. de Vries geeft Jan Brokken op zaterdag 16 maart de concertlezing De weg naar de vrijheid met het Berlage Saxofoonkwartet in Haarlem. In dit actuele programma vertelt Jan Brokken episodes uit zijn boeken In het huis van de dichter, De rechtvaardigen, Baltische zielen, De Kozakkentuin en De gloed van Sint-Petersburg. Het Berlage Saxofoonkwartet voert werken uit van Modest Moessorgski, Erwin Schulhoff, Arvo Pärt, Dmitri Sjostakovitsj en Hanns Eisler. Plus het werk De tocht dat de Koerdische componist Hawar Tawfiq speciaal voor dit programma heeft geschreven. Hawar Tawfiq ontvluchtte het noorden van Irak en kreeg na een lange procedure politiek asiel in Nederland.

 

Datum: 16 maart

aanvang: 15.00 uur

plaats: Bibliotheek Haarlem Centrum,

Doelenzaal,

Gasthuisstraat 32

2011 XP Haarlem

entree: €10 / €15 (niet leden)

organisatie&reserveren&kaartverkoop:  info@bibliotheekzuidkennemerland.nl

Meer nieuws

 • Lieve Joris in Blankenberge (BE)

  20 september 2019

  Op woensdag 11 december 2019 wordt Lieve Joris in de Literatuurkamer van de Bibliotheek van Blankenberge geïnterviewd over haar werk door Carine Slabbinck. Tijd: 20:00 - 22:00 Locatie: Bibliothe...

  Lees het hele bericht
 • Lieve Joris in Hamme (BE)

  20 september 2019

  Op zondag 20 oktober treedt Lieve Joris op tijdens het Boekenweekend in Hamme. Locatie: Kaaiplein 34, Hamme

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda