Hester den Boer bij VPRO Tegenlicht

Op woensdag 27 februari 2019 is Hester den Boer te gast bij de VPRO Tegenlicht Meet Up ‘Poetin’s Waarheid’. Tijdens de Meet Up wordt er gepraat over de voorgaande gelijknamige VPRO Tegenlicht documentaire, gemaakt door documentairemaker Shuchen Tan, dat als hoofdvraag stelt: ‘Wat is de impact van Poetin’s hedendaagse propaganda in Rusland en de rest van de wereld?’ Hester den Boer zal hierover meepraten naar aanleiding van haar boek Onderdrukt door de verlosser.

De VPRO Tegenlicht Meet Ups zijn informele gespreksavonden in publiek en cultureel centrum Pakhuis de Zwijger. De Meet Ups zijn gratis voor het publiek toegankelijk, voor geïnformeerden die op zoek zijn naar diepgang en een goed gesprek willen bijwonen, met veel interactie met de uitgenodigde sprekers.

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Aanvang: 20:00

Meer nieuws

 • Chaja Polak draagt voor in Boekhandel Linnaeus in Amsterdam

  17 april 2019

  Op 1 mei 2019 is Chaja Polak te gast in Boekhandel Linnaeus in Amsterdam. Ze draagt hier een verhaal voor dat ze heeft geschreven voor deel 5 van de boekenserie Joodse Huizen.

  Lees het hele bericht
 • Chaja Polak bij ‘Gesprek Voor de Dam’

  17 april 2019

  Het Gesprek Voor de Dam is een jaarlijks gesprek in de aanloop naar de Nationale Dodenherdenking waarbij filosofen, historici en theatermakers zich buigen over een actueel en urgent thema rondom de Tw...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda