Hester den Boer bij VPRO Tegenlicht

Op woensdag 27 februari 2019 is Hester den Boer te gast bij de VPRO Tegenlicht Meet Up ‘Poetin’s Waarheid’. Tijdens de Meet Up wordt er gepraat over de voorgaande gelijknamige VPRO Tegenlicht documentaire, gemaakt door documentairemaker Shuchen Tan, dat als hoofdvraag stelt: ‘Wat is de impact van Poetin’s hedendaagse propaganda in Rusland en de rest van de wereld?’ Hester den Boer zal hierover meepraten naar aanleiding van haar boek Onderdrukt door de verlosser.

De VPRO Tegenlicht Meet Ups zijn informele gespreksavonden in publiek en cultureel centrum Pakhuis de Zwijger. De Meet Ups zijn gratis voor het publiek toegankelijk, voor geïnformeerden die op zoek zijn naar diepgang en een goed gesprek willen bijwonen, met veel interactie met de uitgenodigde sprekers.

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Aanvang: 20:00

Meer nieuws

 • Amerikaanse Nana Kwame Adjei-Brenyah geeft lezing in boekhandel Pantheon Amsterdam

  22 augustus 2019

  Op donderdag 12 september is Adjei-Brenyah samen met zijn vertaler Jelle Noorman te gast bij Pantheon Boekhandel in Amsterdam. Vanwege het verschijnen van de vertaling van zijn verhalenbundel Fri...

  Lees het hele bericht
 • Wil Schackmann spreekt op de Historicidagen in Groningen

  21 augustus 2019

  Zaterdag 24 augustus spreekt Wil Schackmann over zijn boek De strafkolonie op de Historicidagen van KNHG en Rijksuniversiteit Groningen. Kijk voor meer informatie hier.

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda