Jan Brokken & Lidy Blijdorp (cello) & Tobias Borsboom (piano) met hun muziek- en tekstprogramma ‘De rechtvaardigen’ in Capelle aan de IJssel

Jan Brokken (tekst), Lidy Blijdorp (cello) en Tobias Borsboom (piano) geven op donderdag 28 maart de première van hun adembenemend tekst- en muziekprogramma De rechtvaardigen in het Van Cappellenhuis in Capelle aan den IJssel. Jan Brokken leest twee verhalen voor uit zijn boek ‘De rechtvaardigen’, één over de redder, consul Jan Zwartendijk, en één over geredden, Leo en Bella Adler.

Lidy Blijdorp en Tobias Borsboom voeren werken uit van Dmitri Sjostakovitsj, Henriëtte Bosmans, Maurice Ravel, Geza Frid, Ernest Bloch en Franz Schubert.

 

Jan Brokken signeert in de pauze.

 

datum: 28 maart

aanvang: 20.00 uur

duur: 2 x 50 minuten

plaats: Van Cappellenhuis

Dorpsstraat 164

2903 LB Capelle aan den IJssel

informatie&reserveren&kaartverkoop: www.cultuurbaliecapelle.nl

 

N.B. Gezien de grote belangstelling voor dit programma tijdig reserveren. Boekhandel Amesz is aanwezig. In de pauze en na afloop zal Jan Brokken signeren.

Meer nieuws

 • Chaja Polak draagt voor in Boekhandel Linnaeus in Amsterdam

  17 april 2019

  Op 1 mei 2019 is Chaja Polak te gast in Boekhandel Linnaeus in Amsterdam. Ze draagt hier een verhaal voor dat ze heeft geschreven voor deel 5 van de boekenserie Joodse Huizen.

  Lees het hele bericht
 • Chaja Polak bij ‘Gesprek Voor de Dam’

  17 april 2019

  Het Gesprek Voor de Dam is een jaarlijks gesprek in de aanloop naar de Nationale Dodenherdenking waarbij filosofen, historici en theatermakers zich buigen over een actueel en urgent thema rondom de Tw...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda