Jan Brokken op het Haarlemse Literatuur Festival

Op vrijdag 8 maart organiseert Stichting Literair Haarlem samen met de boekhandels Athenaeum Haarlem, Blokker Heemstede, Bredero Santpoort, Gillissen & Co, Kennemer Boekhandel en De Vries Van Stockum het Haarlemse Literatuur Festival. In de Kleine Zaal van de Philharmonie treden zeven auteurs op – Aafke Romeijn, Roberta Petzoldt, Sylvia Hubers, Hanna Bervoets, Frank Westerman en Jan Brokken. Met medewerking van de rapper Akwasi en singer/songwriter Daphne Holtland. Interviews en presentatie: Bart Gielen.

datum: 8 maart

aanvang: 20.00 – 22.30, signeren na afloop

plaats: Kleine Zaal van de Philharmonie Haarlem

Lange Begijnestraat 11,

2011 HH Haarlem

toegang: 19,50 euro inclusief drankje en garderobe/ 12,50 scholieren en studenten

informatie&kaarten: www.theater-haarlem.nl

en bij de deelnemende boekhandels

Meer nieuws

 • Amerikaanse Nana Kwame Adjei-Brenyah geeft lezing in boekhandel Pantheon Amsterdam

  22 augustus 2019

  Op donderdag 12 september is Adjei-Brenyah samen met zijn vertaler Jelle Noorman te gast bij Pantheon Boekhandel in Amsterdam. Vanwege het verschijnen van de vertaling van zijn verhalenbundel Fri...

  Lees het hele bericht
 • Wil Schackmann spreekt op de Historicidagen in Groningen

  21 augustus 2019

  Zaterdag 24 augustus spreekt Wil Schackmann over zijn boek De strafkolonie op de Historicidagen van KNHG en Rijksuniversiteit Groningen. Kijk voor meer informatie hier.

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda