Jan Brokken op het Haarlemse Literatuur Festival

Op vrijdag 8 maart organiseert Stichting Literair Haarlem samen met de boekhandels Athenaeum Haarlem, Blokker Heemstede, Bredero Santpoort, Gillissen & Co, Kennemer Boekhandel en De Vries Van Stockum het Haarlemse Literatuur Festival. In de Kleine Zaal van de Philharmonie treden zeven auteurs op – Aafke Romeijn, Roberta Petzoldt, Sylvia Hubers, Hanna Bervoets, Frank Westerman en Jan Brokken. Met medewerking van de rapper Akwasi en singer/songwriter Daphne Holtland. Interviews en presentatie: Bart Gielen.

datum: 8 maart

aanvang: 20.00 – 22.30, signeren na afloop

plaats: Kleine Zaal van de Philharmonie Haarlem

Lange Begijnestraat 11,

2011 HH Haarlem

toegang: 19,50 euro inclusief drankje en garderobe/ 12,50 scholieren en studenten

informatie&kaarten: www.theater-haarlem.nl

en bij de deelnemende boekhandels

Meer nieuws

 • Chaja Polak draagt voor in Boekhandel Linnaeus in Amsterdam

  17 april 2019

  Op 1 mei 2019 is Chaja Polak te gast in Boekhandel Linnaeus in Amsterdam. Ze draagt hier een verhaal voor dat ze heeft geschreven voor deel 5 van de boekenserie Joodse Huizen.

  Lees het hele bericht
 • Chaja Polak bij ‘Gesprek Voor de Dam’

  17 april 2019

  Het Gesprek Voor de Dam is een jaarlijks gesprek in de aanloop naar de Nationale Dodenherdenking waarbij filosofen, historici en theatermakers zich buigen over een actueel en urgent thema rondom de Tw...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda