Jan Brokken (tekst) en Marcel Worms (piano) brengen Een hommage aan Youri Egorov op de Jaarlijkse Pianodagen in Emmen

Op uitnodiging van de Stichting Noord Nederlandse Pianodagen brengen Jan Brokken (tekst) en Marcel Worms (piano) hun legendarische muziek- en tekstprogramma Een hommage aan Youri Egorov op zondag 14 april op de Jaarlijkse Pianodagen in Emmen – een jaarlijks terugkerend evenement voor pianodocenten, pianostudenten en amateur pianisten. Marcel Worms, de enige Nederlandse leerling van de Russische meesterpianist Youri Egorov, speelt stukken van Bach en Mendelssohn die hij met Egorov heeft ingestudeerd, en werken van Debussy, Prokofjev, Brahms, Ravel, Skrjabin en Schubert die een belangrijke rol spelen in het boek dat Jan Brokken over zijn vriendschap met Youri Egorov schreef: In het huis van de dichter. Jan Brokken vertelt passages uit het boek; in de pauze zal hij signeren.

Datum: 14 april

aanvang: 10.00 uur (tot 11.45, met pauze)

plaats: Dagblad van het Noordenzaal,

Atlastheater,

Raadhuisplein 100,

7812 AP Emmen

organisatie&reserveren&kaartverkoop: www.pianodagen.nl

                                       

 

 

 

 

 

Meer nieuws

 • Chaja Polak draagt voor in Boekhandel Linnaeus in Amsterdam

  17 april 2019

  Op 1 mei 2019 is Chaja Polak te gast in Boekhandel Linnaeus in Amsterdam. Ze draagt hier een verhaal voor dat ze heeft geschreven voor deel 5 van de boekenserie Joodse Huizen.

  Lees het hele bericht
 • Chaja Polak bij ‘Gesprek Voor de Dam’

  17 april 2019

  Het Gesprek Voor de Dam is een jaarlijks gesprek in de aanloop naar de Nationale Dodenherdenking waarbij filosofen, historici en theatermakers zich buigen over een actueel en urgent thema rondom de Tw...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda