Lezing Katja Happe bij Studium Generale, TU Eindhoven

Op 19 september 2018 is Katja Happe te gast bij Studium Generale aan de Technische Universiteit Eindhoven om te spreken over haar boek Veel valse hoop. Afgelopen april kwam dit overzichtswerk uit, waarin Happe een beeld schetst van de Jodenvervolging in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Happe geeft de lezing in het kader van Liberation 040, het nieuwe bevrijdingsfestival van Eindhoven. De middag vangt aan om 12:40 uur en is vrij toegankelijk. Meer informatie kunt u hier vinden.

 

Meer nieuws

 • Op de fiets door Amsterdam met Arita Baaijens

  21 augustus 2018

  Zaterdag 1 september organiseert Arita Baaijens samen met Bert Spaan en De Waag een fietsexpeditie door Amsterdam. Daarbij leert Arita je hoe je deepmaps (een biografie van een locatie) kunt maken. Ze...

  Lees het hele bericht
 • David van Bodegom geeft 11 september college op Universiteit van Nederland

  20 augustus 2018

  In seizoen 6 van de Universiteit van Nederland kun je met een biertje in de hand wetenschappelijke inzichten tot je nemen in Air Amsterdam. Op 11 september hoor je vanuit de wetenschap hoe je zo vita...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda