Mathijs Schiffers over Brexitland bij bibliotheek Helmond

Mathijs Schiffers geeft op dinsdag 18 september van 20.00 tot 22.00 uur een lezing over zijn boek Brexitland bij bibliotheek Helmond. Hij woont in Londen en is correspondent bij het Financieele Dagblad. Voor deze lezing komt hij terug naar zijn geboortestad Helmond.

Schiffers zal deze avond vertellen over zijn reis naar alle uithoeken van het Verenigd Koninkrijk en de gesprekken die hij daar voerde met de veelal excentrieke bewoners en hun ideeën over de Europese Unie (EU). Ook zal hij ingaan op de betekenis van het historische besluit dat het Verenigd Koninkrijk de EU gaat verlaten voor de overige lidstaten, met speciale aandacht voor Nederland. Er is de mogelijkheid om zijn boek te kopen en te laten signeren.

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Meer nieuws

 • Toine Heijmans in gesprek met Clairy Polak in Almere

  9 juli 2019

  Op zondag 22 september is Toine Heijmans samen met Clairy Polak op uitnodiging van Avanti te gast in Cultureel centrum Corrosia in Almere. Zij gaan deze literaire middag in Almere-Haven in gesprek ove...

  Lees het hele bericht
 • Literaire avond in OBA Roelof Hartplein met Mensje van Keulen

  8 juli 2019

  Op de literaire avond van de OBA Roelof Hartplein neemt Mensje van Keulen het publiek mee door haar rijke oeuvre. Datum: 28 november 2019, 19:00 Prijs: 10 euro (met OBA-pas, 5 euro) Adres: O...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda