Mathijs Schiffers over Brexitland bij bibliotheek Helmond

Mathijs Schiffers geeft op dinsdag 18 september van 20.00 tot 22.00 uur een lezing over zijn boek Brexitland bij bibliotheek Helmond. Hij woont in Londen en is correspondent bij het Financieele Dagblad. Voor deze lezing komt hij terug naar zijn geboortestad Helmond.

Schiffers zal deze avond vertellen over zijn reis naar alle uithoeken van het Verenigd Koninkrijk en de gesprekken die hij daar voerde met de veelal excentrieke bewoners en hun ideeën over de Europese Unie (EU). Ook zal hij ingaan op de betekenis van het historische besluit dat het Verenigd Koninkrijk de EU gaat verlaten voor de overige lidstaten, met speciale aandacht voor Nederland. Er is de mogelijkheid om zijn boek te kopen en te laten signeren.

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Meer nieuws

 • Jan Brokken over De rechtvaardigen in Maarn

  25 september 2018

  Op uitnodiging van Boekhandel Boek en Koek, de plaatselijke bibliotheek en verschillende leesclubs geeft Jan Brokken op zondagmiddag 9 december een lezing over zijn nieuwe boek De rechtvaardigen in Ma...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken over De rechtvaardigen in Gent (Be)

  24 september 2018

  Op uitnodiging van Boekhandel Limerick geeft Jan Brokken op donderdag 22 november een lezing over zijn nieuwe boek De rechtvaardigen in Gent. Jan Brokken signeert na afloop. Datum: 22 november ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda