Mathijs Schiffers over Brexitland bij bibliotheek Helmond

Mathijs Schiffers geeft op dinsdag 18 september van 20.00 tot 22.00 uur een lezing over zijn boek Brexitland bij bibliotheek Helmond. Hij woont in Londen en is correspondent bij het Financieele Dagblad. Voor deze lezing komt hij terug naar zijn geboortestad Helmond.

Schiffers zal deze avond vertellen over zijn reis naar alle uithoeken van het Verenigd Koninkrijk en de gesprekken die hij daar voerde met de veelal excentrieke bewoners en hun ideeën over de Europese Unie (EU). Ook zal hij ingaan op de betekenis van het historische besluit dat het Verenigd Koninkrijk de EU gaat verlaten voor de overige lidstaten, met speciale aandacht voor Nederland. Er is de mogelijkheid om zijn boek te kopen en te laten signeren.

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Meer nieuws

 • Reggie Baay en Adriaan van Dis bij B-Unlimited in Den Haag

  15 november 2018

  Herkenbaar voor veel kinderen van Indische ouders: wat hebben ze weinig losgelaten over wat ze hebben meegemaakt tijdens en na de Tweede Wereldoorlog in Nederlands-Indië. Schrijvers Reggie Baay en...

  Lees het hele bericht
 • Marieke Lucas Rijneveld te gast in Boekhandel Van der Velde te Drachten

  13 november 2018

  Op maandagavond 19 november treedt Marieke Lucas Rijneveld op in Boekhandel Van der Velde te Drachten, waar ze zal vertellen over haar debuutroman De avond is ongemak. De lezing vangt aan om 19:45 ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda