Peter Delpeut de gast bij Teylers Ontmoet in Athenaeum Boekhandel

Op zondag 14 oktober is Peter Delpeut te gast in Teylers Ontmoet, een boekenmiddag georganiseerd door Athenaeum Boekhandel Haarlem en het Teylers Museum. De middag vindt plaats in Athenaeum Boekhandel en staat in het teken van kunstenaars Leonardo da Vinci en Claude Lorrain. Delpeut zal vertellen over zijn nieuwe roman In het zwart van de spiegel, die verhaalt over Lorrain.

Het programma vangt aan om 14.30 uur, en is voor een betaling van € 5,- bij te wonen. Meer informatie vindt u op de website van Athenaeum Boekhandel of op hun Facebook-pagina.

Meer nieuws

 • Jessica Voeten en Angela Dekker geven lezing over Mata-Hari

  13 februari 2019

  De mysterieuze Mata-Hari is voor veel auteurs door de jaren heen een bron van inspiratie geweest. Rond haar leven hing vooralsnog een mist van onduidelijkheid die tot veel mythen heeft geleid. Journal...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken over De rechtvaardigen in Meppel

  8 februari 2019

  Op uitnodiging van boekhandel Riemer Barth geeft Jan Brokken op woensdag 6 maart een lezing over zijn jongste boek De rechtvaardigen in Meppel. Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog ontdekte de Ned...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda