Peter Delpeut de gast bij Teylers Ontmoet in Athenaeum Boekhandel

Op zondag 14 oktober is Peter Delpeut te gast in Teylers Ontmoet, een boekenmiddag georganiseerd door Athenaeum Boekhandel Haarlem en het Teylers Museum. De middag vindt plaats in Athenaeum Boekhandel en staat in het teken van kunstenaars Leonardo da Vinci en Claude Lorrain. Delpeut zal vertellen over zijn nieuwe roman In het zwart van de spiegel, die verhaalt over Lorrain.

Het programma vangt aan om 14.30 uur, en is voor een betaling van € 5,- bij te wonen. Meer informatie vindt u op de website van Athenaeum Boekhandel of op hun Facebook-pagina.

Meer nieuws

 • Steffie van den Oord te gast op Zomerfestival in Gouda

  17 mei 2019

  Steffie van den Oord is met verschillende andere auteurs te gast op het Zomerfestival in Gouda. Tijd en datum: van 9 tot 17 uur, zaterdag 22 juni Locatie: Chocoladefabriek (Klein Amerika 20, Gou...

  Lees het hele bericht
 • Een vrolijke vogelavond rond het tijdschrift De scharrelaar in het Torpedotheater in Amsterdam

  16 mei 2019

  Onlangs verscheen bij Atlas Contact het eerste nummer van De scharrelaar, een nieuw literair tijdschrift voor vogelliefhebbers, dat wordt geschreven door vogelaars met liefde voor schrijven en door s...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda