Hella en Sandra Rottenberg in de Literaire Karavaan van Oba Amsterdam

Hella en Sandra Rottenberg  zijn op woensdag 2 en donderdag 3 mei te gast in de Literaire Karavaan bij de Centrale Oba en Roelofhartplein. Zij spreken dan over hun boek ‘De sigarenfabriek van Isay Rottenberg’. Aanvang 19:30.


De Literaire Karavaan: acht schrijvers over het thema ‘verzet’ 75 jaar bevrijding en live muziek. Met moderator Marjoleine Oppenheim.
Acht schrijvers lezen voor uit eigen werk, tussendoor speelt gitarist Casper de Groen. Marjoleine Oppenheim introduceert de schrijvers, die in het kader van de 4 mei herdenking allen een korte voordracht verzorgen met als thema ‘verzet’. Met medewerking van: Patty Stenger, scenarioschrijver (haar laatste roman ‘Vintage’ – wordt een serie bij NPO 2), Ru de Groen, uitgever (laatste roman ‘De zonen van de Farao’), Mischa Cohen, journalist Vrij Nederland, schreef het non-fictie boek ‘De Nazi leerling’ over Dirk Woudenberg, Jannetje Koelewijn, journaliste NRC (haar laatste roman is ‘Heilbrons hel’) en Sandra en Hella Rottenberg, auteurs van ‘De sigarenfabriek van Isay Rottenberg’. Marjoleine Oppenheim tenslotte over ‘Over zij en ik’, een literair non fictie boek over het doorgeven van onbedoelde boodschappen door ouders met een trauma.

Met medewerking van de Java Bookshop.
Toegang normaal € 5,00 / Gratis met OBA-pas

Meer nieuws

 • Avond met muziek, poëzie en theater ter ere van Armando

  18 juli 2018

  Met een reeks voordrachten en optredens staat de Sint Franciscus Xaveriuskerk vrijdag 20 juli stil bij het recente overlijden van Armando. Op een scherm worden schilderijen en beelden geprojecteerd va...

  Lees het hele bericht
 • Nelleke Noordervliet te gast bij Bibliotheek Uden

  11 juli 2018

  Op woensdagavond 10 oktober is Nelleke Noordervliet te gast in de bibliotheek van Uden. Zij zal spreken over opstand, het thema van de Maand van de Geschiedenis die ook in oktober plaats zal vinden. M...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda