Schrijvers

 
<<
 
 • Margaret MacMillan studeerde aan Oxford University, alwaar zij nu hoofd van Trinity College is. Zij is ook hoogleraar aan de universiteit van Toronto.
  Ze is de achterkleindochter van David Lloyd George.
    Auteur
 • Carlos Magdalena wordt ook wel de Plant Whisperer genoemd. Hij is geboren in Gijon, in 1972, en heeft gewerkt als botanicus bij de wereldberoemde Kew Gardens in Londen.
    Auteur
 • Lukas Maisel is in 1987 in Zürich geboren. Hij volgde een opleiding tot drukker voordat hij creative writing ging studeren. Tanners erf is zijn tweede boek en het eerste dat in het Nederlands wordt vertaald.
    Auteur
 • Geert Mak (Vlaardingen, 4 december 1946), is journalist en non-fictieschrijver. Hij groeide op als jongste zoon in een gezin van een gereformeerd predikant in Friesland, studeerde rechten en sociologie aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam. In zijn studententijd werkte hij als fractiemedewerker bij de toenmalige PSP. In 1973 werd hij docent staats- en vreemdelingenrecht aan de Universiteit van Utrecht. Van 1975 tot 1985 was hij redacteur van de Groene...
    Auteur
 • Deepak Malhotra is hoogleraar aan Harvard Business School. Hij werd al meerdere malen onderscheiden voor zijn publicaties, op het gebied van management, psychologie en onderhandelen. Ook in tv-programma’s is hij een graag geziene autoriteit.
    Auteur
 • Michael S. Malone is als journalist werkzaam voor onder meer The Wall Street Journal en schreef een twaalftal boeken.
    Auteur
 • Nelson Mandela werd in 1918 als koningszoon geboren in de provincie Transkei. Al jong realiseerde hij zich het grote verschil tussen het aanzien dat hij onder zijn stamgenoten genoot en de minachting waarmee hij door de blanke samenleving werd bejegend. Mandela sloot zich aan bij het ANC, een daad waarvoor hij een grote prijs zou moeten betalen. Hij werd geïnterneerd op het gevreesde Robbeneiland en verbleef daar bijna een kwart eeuw. Niettemin zette hij zijn strijd...
    Auteur
 • Kate Manne is universitair hoofddocent filosofie aan Cornell University. Ze schrijft voor onder meer The New York Times, Huff Post en The Times Literary Supplement en werd recent uitgeroepen tot een van de ‘World’s Top 10 Thinkers’ door Prospect. In 2017 verscheen haar boek 'Down Girl', dat meermaals werd bekroond. In 2020 verscheen 'Man en macht' bij Atlas Contact.
    Auteur
 • Eke Mannink is dichter, schrijver en journalist. Zij publiceerde onder meer de roman 'Zo stroom ik van je
  over', zeven poëziebundels en schrijft op freelance basis voor het Financieele Dagblad, Trouw en onderwijs- en andere tijdschriften.
    Auteur
 •   Auteur
 • Marjan van Marle (1952) werkt sinds 1973 in de journalistiek, onder meer bij Margriet en Libelle. In 1998 debuteerde ze met De gelukkige weduwe, een roman die zich afspeelt tegen de achtergrond van een populair vrouwenblad. Inmiddels heeft ze vijftien boeken over uiteenlopende onderwerpen op haar naam staan.
    Auteur
 
<<
Verified by MonsterInsights