Uitmarkt ‘Boeken aan zee’ bij Oosterdok Amsterdam

Het boekenprogramma van de Uitmarkt viert de opening van het culturele seizoen mee met een nieuwe naam – Uitmarkt/Boeken aan Zee – en een opvallende buitenlocatie: de Oosterdokskade voor de OBA en het Conservatorium. Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus vindt op twee podia een uitgebreid en gevarieerd programma plaats dat draait om aansprekende thema’s.

Zaterdag zullen Maarten van der Graaff en Renée van Marissing spreken over hun nieuw te verschijnen boeken. Ook zal Lieke Marsman op zondag in gesprek gaan met Richard de Nooy over klimaatsverandering, een prominent thema in haar boek Het tegenovergestelde van een mens.

Lees hier meer over de uitmarkt.

Meer nieuws

 • Najaarsaanbieding 2018

  21 juni 2018

  Bekijk hier de te verwachten titels van de najaarsaanbieding 2018 voor Fictie, Non-fictie, Business Contact en Olympus.       Fictie https://issuu.com/vbku/docs/2097_ac_n...

  Lees het hele bericht
 • ‘Moed en overmoed’ van Jessica Voeten en Angela Dekker op longlist Biografieprijs

  18 juni 2018

  Op de longlist voor de Nederlandse Biografieprijs 2018 staat 'Moed en overmoed, leven en tijd van Mata-Hari', geschreven door Jessica Voeten en Angela Dekker. De jury heeft uit meer dan honderdvijfti...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda