Uitmarkt ‘Boeken aan zee’ bij Oosterdok Amsterdam

Het boekenprogramma van de Uitmarkt viert de opening van het culturele seizoen mee met een nieuwe naam – Uitmarkt/Boeken aan Zee – en een opvallende buitenlocatie: de Oosterdokskade voor de OBA en het Conservatorium. Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus vindt op twee podia een uitgebreid en gevarieerd programma plaats dat draait om aansprekende thema’s.

Zaterdag zullen Maarten van der Graaff en Renée van Marissing spreken over hun nieuw te verschijnen boeken. Ook zal Lieke Marsman op zondag in gesprek gaan met Richard de Nooy over klimaatsverandering, een prominent thema in haar boek Het tegenovergestelde van een mens.

Lees hier meer over de uitmarkt.

Meer nieuws

  • ‘Het achtste leven (voor Brilka)’ op Longlist Europese Literatuurprijs 2018

    22 februari 2018

    Onze auteur Nino Haratischwili staat met haar roman Het achtste leven (voor Brilka) op de longlist voor de Europese Literatuurprijs 2018. Elf Nederlandse boekhandels hebben twintig titels geselectee...

    Lees het hele bericht
  • Boekenweekthema Natuur: lezingen door Koos Dijksterhuis

    21 februari 2018

    Deze maand verscheen Handboek voor natuurwandelingen van Koos Dijksterhuis. Wandelend door twaalf verschillende soorten landschappen beschrijft  de auteur waar hij loopt, wat hij ziet en waarom hij d...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda