Uitmarkt ‘Boeken aan zee’ bij Oosterdok Amsterdam

Het boekenprogramma van de Uitmarkt viert de opening van het culturele seizoen mee met een nieuwe naam – Uitmarkt/Boeken aan Zee – en een opvallende buitenlocatie: de Oosterdokskade voor de OBA en het Conservatorium. Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus vindt op twee podia een uitgebreid en gevarieerd programma plaats dat draait om aansprekende thema’s.

Zaterdag zullen Maarten van der Graaff en Renée van Marissing spreken over hun nieuw te verschijnen boeken. Ook zal Lieke Marsman op zondag in gesprek gaan met Richard de Nooy over klimaatsverandering, een prominent thema in haar boek Het tegenovergestelde van een mens.

Lees hier meer over de uitmarkt.

Meer nieuws

 • Haratischwili en Mak op de shortlist voor de Hebban Awards 2017

  22 september 2017

  Zojuist werden de laatste kanshebbers voor een Hebban Award bekend gemaakt. Op de shortlist in de categorie beste roman staat onder andere Nino Haratischwili met haar boek Het achtste leven. Daarmee z...

  Lees het hele bericht
 • P.F. Thomése als verteller in Stabat Mater van Pergolesi

  20 september 2017

  PRJCT Amsterdam is een nieuw barokensemble rondom countertenor Maarten Engeltjes. Het ensemble is een combinatie van een vaste kern van uitmuntende, recent afgestudeerde Nederlandse barokmusici en voo...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda