Manuscript

Als u een boek hebt geschreven en meent dat het goed past in het fonds van Atlas Contact, bent u zeer welkom om het manuscript ter beoordeling naar ons op te sturen*. Vergeet hierbij niet een begeleidende brief met uw contactgegevens toe te voegen.

* In verband met het grote aanbod is het tot september 2024 niet mogelijk om manuscripten naar de redactie fictie te sturen, deze zullen niet worden behandeld.

Voorwaarden:

1. Voorzie de inzending van een begeleidende brief met uw contactgegevens en (optioneel) een korte synopsis (max. 2 pagina’s).
2. Hanteer een duidelijk leesbaar lettertype, regelafstand 1,5. Indien u mailt: Stuur het manuscript als PDF of Word document.
3. Vermeld of het manuscript gericht is aan de redactie fictie, non-fictie of Business Contact*.

Per e-mail: manuscripten@atlascontact.nl
T.a.v. de redactie fictie / non-fictie / Business Contact
*

Per post:
Uitgeverij Atlas Contact
T.a.v. de redactie fictie / non-fictie / Business Contact*
Postbus 13
1000 AA Amsterdam

*afhankelijk van het genre van uw boek

Mocht u een manuscript per post opsturen, vergeet dan niet ook uw e-mailadres te vermelden in de begeleidende brief. Indien gewenst worden per post toegezonden manuscripten retour gestuurd, mits u retourporto hebt bijgevoegd.

U ontvangt van ons binnen enkele dagen een ontvangstbevestiging. Manuscripten die niet aan de voorwaarden voldoen, worden niet in behandeling genomen. De betreffende redactie zal uw werk met grote zorgvuldigheid beoordelen. Wij streven ernaar om u binnen drie maanden uitsluitsel te geven. Vanwege het grote aantal manuscripten dat wij ontvangen, kan er helaas niet worden gecorrespondeerd over de reden voor een eventuele afwijzing. Wij hopen op uw begrip.

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights