Laat los mijn hand

Edward Docx

Louis Lasker houdt zielsveel van zijn familie – de momenten dat het niet zo is daargelaten. Zijn twee halfbroers, Jack en Ralph, zijn fantastische, lastige mensen, maar heel druk met hun eigen ego’s. Louis’ leven staat in het teken van het verzorgen van zijn vader. Met zijn vieren ondernemen ze per busje een reis van Londen naar Zürich. Hun vader is ongeneeslijk ziek en hij wil op waardige wijze zijn leven beëindigen. In Engeland is dat bij wet verboden. In deze geweldige roadnovel gaat het in feite over de elementaire vragen in het leven en wat er uiteindelijk werkelijk toe doet. ‘Ontroerend’ dekt geenszins de lading, dit boek knalt recht je hart in en laat je na lezing verweesd achter. Docx heeft een uiterst actueel verhaal geschreven en de meest onweerstaanbare en onuitstaanbare personages gecreëerd, rijkgeschakeerd als het leven zelf.
€ 21,99 Paperback / softback Op voorraad

Edward Docx [...] schreef een warme, niet-sentimentele roadnovel over afscheid nemen.  **** - Elsevier

Gesprekken zoals die alleen in gezinnen kunnen plaatsvinden. Bitter, geestig. - Linda

Laat los mijn hand is een roman vol vaart, geschreven met bravoure. - NRC

Ontroerend, hilarisch, herkenbaar, ijzingwekkend: de reis is als het leven zelf. -  Zin

Deze actuele roadnovel over voltooid leven, mannenvriendschap en vader-zoonliefde, is geschreven tegen een decor van Europese autoroutes, campings en wijnproeverij, tjokvol verwijzingen naar literatuur en cultuur. Kan gerust mee in de vakantiekoffer. - Medisch Contact

  • Laat los mijn hand - Edward Docx
  • afbeelding 2
ISBN
9789025450724
Pagina's
416
Type
Paperback / softback
Vertaler
Dirk-Jan Arensman
Afmeting
210 mm x 136 mm x 34 mm
Gepubliceerd
juni 2017
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Gerelateerde boeken