Jo Marchant op de longlist van de Wellcome Book Prize

Het boek Cure van Jo Marchant staat op de longlist van de Wellcome Book Prize 2017. Het boek is door Atlas Contact in Nederlandse vertaling uitgegeven als Gezond verstand. De Wellcome Book Prize wordt elk jaar uitgereikt aan een boek (fictie of non-fictie) dat een link heeft met geneeskunde, gezondheid of ziekte. De shortlist zal bekend worden gemaakt in maart. De winnaar van de Wellcome Book Prize 2017 wordt bekend gemaakt in april.

Meer nieuws

 • Goede start voor In het buitengebied van Adriaan van Dis

  22 mei 2017

  Het nieuwe boek van Adriaan van Dis In het buitengebied verscheen op 16 mei en heeft al veel aandacht gekregen. Adriaan is te gast geweest bij De Wereld Draait Door, VPRO Boeken en De Nieuwsshow o...

  Lees het hele bericht
 • Atlas Contact zoekt stagiair(e) pr & marketing non-fictie

  18 mei 2017

  Per 1 augustus zoekt Uitgeverij Atlas Contact een gedreven stagiair(e) op de afdeling pr & marketing non-fictie voor 36 uur per week. Wil jij ervaring opdoen binnen de uitgeverij en leren hoe boek...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda