Kortingsactie bloemlezing Wim Brands

In De Nederlandse literatuur van de 21ste eeuw stelt Wim Brands zestig schrijvers aan ons voor die in dit millennium zijn gedebuteerd. Zestig schrijvers waarvan hij zegt: dit moet je lezen. Van elke auteur selecteerde Brands, bijgestaan door zijn dochter, een fragment dat zijn of haar werk typeert en dat zich laat lezen als een verhaal. Wat ontstaat is de allereerste staalkaart van de 21ste-eeuwse literatuur van de lage landen.

Omdat we u graag kennis willen laten maken met deze auteurs bieden we een selectie van de romans uit de bloemlezing aan met een leuke korting. U kunt deze titels op twee manieren bestellen.

–         U kunt ze online bestellen via Boekenwereld.com, gebruik dan de bijpassende actiecode gebruiken voor de korting. De korting is ook te gebruiken bij andere internetboekhandels.

–         U kunt het boek met korting aanschaffen in de boekhandel. Download en print deze pdf en lever hem in bij uw boekhandel.

De korting loopt van 1 maart 2015 t/m 31 mei 2015.

Meer nieuws

  • ‘Rozige maanvissen’ van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh’-prijs 2024

    24 april 2024

    De dichtbundel Rozige maanvissen van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh'-prijs 2024. De prijs wordt sinds 1988 uitgereikt door Poetry International en bekroont het beste Nederlandstalige ...

    Lees het hele bericht
  • Niña Weijers met ‘Cassandra’ winnaar van de E. de Perronprijs 2022/23.

    23 april 2024

     Niña Weijers is met Cassandra de winnaar van de E. du Perronprijs 2022/23. De E. du Perronprijs is een initiatief van de gemeente Tilburg en Tilburg University. De prijs wordt uitgereikt sinds...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights