Marieke Rijneveld en Roos Schlikker in de VIVA400!

Dat er bij Atlas Contact een hoop bijzonder schrijvers rondlopen, wisten we natuurlijk allang. Toch is het fijn als dat ook door anderen bevestigd wordt. Dichter Marieke Rijneveld en schrijfster Roos Schlikker zijn dit jaar beiden genomineerd voor de VIVA400!

Marieke Rijnveld, genomineerd in de categorie Creatieven, won met haar bundel Kalfsvlies de C. Buddingh’-prijs 2016 voor het beste poëziedebuut, en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot Literair Talent 2016.

Roos Schlikker is genomineerd in de categorie Wereldverbeteraars. Ze schreef al jarenlang interviews en reportages voor diverse kranten en tijdschriften, sinds drie jaar heeft ze een wekelijkse column in het Parool. In 2017 verschijnt bij Atlas Contact haar eerste roman, Huisje boompje beest. 

Breng voor 4 november je stem uit op jouw favoriete VIVA400-vrouw per categorie en bepaal de publieksfavoriet.

Stemmen kan hier!

Meer nieuws

 • Concertlezing Chopin rond de Evenaar in Diepenheim

  17 oktober 2017

  Op uitnodiging van Cultureel Comité Herberg de Pol brengen Jan Brokken (tekst) en Marcel Worms (piano) op zaterdag 11 november hun programma Chopin rond de Evenaar in Herberg de Pol in Diepenheim –...

  Lees het hele bericht
 • Jan Vantoortelboom en Carolijn Visser op shortlist Zeeuwse Boekenprijs

  13 oktober 2017

  Jan Vantoortelboom en Carolijn Visser zijn genomineerd voor de shortlist van de Zeeuwse Boekenprijs 2017. Vantoortelboom is genomineerd met zijn in mei verschenen roman De drager, Carolijn Visse...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda