Micha Hamel op Poetry International

Van dinsdag 10 tot en met zaterdag 14 juni vindt Poetry International plaats in Rotterdam.  Tijdens dit festival ontmoeten dichters van over de hele wereld elkaar. Het is de 45e keer dat het Poetry International Festival wordt georganiseerd.

Micha Hamel is een van de dichters die op het festival op zal treden. Op dinsdag 10 juni zal hij samen met stadsdichter Daniel Dee de andere dichters hun poëzie in top op de Vlaggenparade aan de Maas hijsen. De dichtregels op banieren blijven tot en met 17 juni hangen.

Op woensdag 11 juni treedt Micha Hamel op in de Grote Zaal. Hij zal dan voordragen uit zijn werk. Samen met Roni Margulies (Turkije) gaat hij in gesprek over hun poëzie.

De gedichten van Micha Hamel zijn op muziek gezet door Aspasia Nasopoulou en worden uitgevoerd door het Donner Kwartet.

Kijk hier voor meer informatie.

Meer nieuws

  • ‘Rozige maanvissen’ van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh’-prijs 2024

    24 april 2024

    De dichtbundel Rozige maanvissen van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh'-prijs 2024. De prijs wordt sinds 1988 uitgereikt door Poetry International en bekroont het beste Nederlandstalige ...

    Lees het hele bericht
  • Niña Weijers met ‘Cassandra’ winnaar van de E. de Perronprijs 2022/23.

    23 april 2024

     Niña Weijers is met Cassandra de winnaar van de E. du Perronprijs 2022/23. De E. du Perronprijs is een initiatief van de gemeente Tilburg en Tilburg University. De prijs wordt uitgereikt sinds...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights