Nelleke Noordervliet te gast in Nooit meer slapen

Deze week is het nieuwe boek van Nelleke Noordervliet verschenen, Aan het eind van de dag. Dinsdagavond 1 november sprak zij hierover met Pieter van der Wielen in het radioprogramma Nooit meer slapen. Luister het interview hier terug.

In haar nieuwe boek blikt een oud-politica terug op haar leven, terwijl herinneringen zich dringen steeds meer aan haar opdringen.

Meer nieuws

 • Goede start voor In het buitengebied van Adriaan van Dis

  22 mei 2017

  Het nieuwe boek van Adriaan van Dis In het buitengebied verscheen op 16 mei en heeft al veel aandacht gekregen. Adriaan is te gast geweest bij De Wereld Draait Door, VPRO Boeken en De Nieuwsshow o...

  Lees het hele bericht
 • Atlas Contact zoekt stagiair(e) pr & marketing non-fictie

  18 mei 2017

  Per 1 augustus zoekt Uitgeverij Atlas Contact een gedreven stagiair(e) op de afdeling pr & marketing non-fictie voor 36 uur per week. Wil jij ervaring opdoen binnen de uitgeverij en leren hoe boek...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda