Nu verkrijgbaar: de ‘Gouden jaren’-wenskaarten

Voor hen die genoten hebben van Gouden jaren van Annegreet van Bergen zijn er nu de Gouden jaren-wenskaarten. Tien fraaie foto’s in een mooie bewaardoos die, net als het boek, ontroerende herinneringen oproepen. De kaarten zijn perfect voor verjaardagen, geboortes en andere gelegenheden. Nu verkrijgbaar voor €9,99 in uw boekhandel en online.

Meer nieuws

 • Lieke Marsman te gast bij ‘Nooit Meer Slapen’

  26 juni 2017

  Op zaterdag 24 juni 2017 was Lieke Marsman te gast bij het radio-programma 'Nooit Meer Slapen'. In de hoofdrol staan haar nieuwe roman Het tegenovergestelde van een mens en Lieke's eigen opvattinge...

  Lees het hele bericht
 • Vonne van der Meer schrijft Nationale Voorleeslunchverhaal 2017

  20 juni 2017

  Het Nationale Voorleeslunchverhaal wordt dit jaar geschreven door Vonne van der Meer. Dit verhaal wordt op vrijdag 6 oktober (Nationale Ouderendag) door bekende en onbekende Nederlanders voorgelezen a...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda