Terugluisteren: Floris-Jan van Luyn bij Bureau Buitenland en BNR

Deze week verschijnt Aan de andere kant is alles beter van Floris-Jan van Luyn. Van Luyn  was werkzaam voor NRC Handelsblad, eerst als correspondent in China, daarna als redacteur in Noord-Amerika. In zijn nieuwe boek gaat hij op reis door het hart van China en Amerika, langs de Jangtse en de Mississippi, en vraagt naar het alledaagse. Zo ontstaat het beeld van hoe Amerikanen en Chinezen zichzelf zien.

Woensdag 31 augustus was Van Luyn te gast bij VPRO Bureau Buitenland en sprak met Chris Kijne over nieuwe boek. Het interview is hier terug te luisteren: http://www.nporadio1.nl/bureau-buitenland/onderwerpen/372702-aan-de-andere-kant-is-alles-beter

Donderdag 1 september bij was te gast bij BNR Nieuwsradio, via deze link terug te luisteren vanaf 34 minuten: http://www.bnr.nl/player/audio/10048655/10310137

 

 

Meer nieuws

 • De Jan Hanlo Essayprijsjury over ‘De nimf en de bunny’

  23 mei 2017

  Merlijn Schoonenboom was met zijn boek De nimf en de bunny één van de vijf genomineerden voor de Jan Hanlo Essayprijs, die 17 mei werd uitgereikt. Lees hieronder het juryrapport. Xandra Schutte,...

  Lees het hele bericht
 • Goede start voor In het buitengebied van Adriaan van Dis

  22 mei 2017

  Het nieuwe boek van Adriaan van Dis In het buitengebied verscheen op 16 mei en heeft al veel aandacht gekregen. Adriaan is te gast geweest bij De Wereld Draait Door, VPRO Boeken en De Nieuwsshow o...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda