Terugluisteren: Floris-Jan van Luyn bij Bureau Buitenland en BNR

Deze week verschijnt Aan de andere kant is alles beter van Floris-Jan van Luyn. Van Luyn  was werkzaam voor NRC Handelsblad, eerst als correspondent in China, daarna als redacteur in Noord-Amerika. In zijn nieuwe boek gaat hij op reis door het hart van China en Amerika, langs de Jangtse en de Mississippi, en vraagt naar het alledaagse. Zo ontstaat het beeld van hoe Amerikanen en Chinezen zichzelf zien.

Woensdag 31 augustus was Van Luyn te gast bij VPRO Bureau Buitenland en sprak met Chris Kijne over nieuwe boek. Het interview is hier terug te luisteren: http://www.nporadio1.nl/bureau-buitenland/onderwerpen/372702-aan-de-andere-kant-is-alles-beter

Donderdag 1 september bij was te gast bij BNR Nieuwsradio, via deze link terug te luisteren vanaf 34 minuten: http://www.bnr.nl/player/audio/10048655/10310137

 

 

Meer nieuws

 • Concertlezing Chopin rond de Evenaar in Diepenheim

  17 oktober 2017

  Op uitnodiging van Cultureel Comité Herberg de Pol brengen Jan Brokken (tekst) en Marcel Worms (piano) op zaterdag 11 november hun programma Chopin rond de Evenaar in Herberg de Pol in Diepenheim –...

  Lees het hele bericht
 • Jan Vantoortelboom en Carolijn Visser op shortlist Zeeuwse Boekenprijs

  13 oktober 2017

  Jan Vantoortelboom en Carolijn Visser zijn genomineerd voor de shortlist van de Zeeuwse Boekenprijs 2017. Vantoortelboom is genomineerd met zijn in mei verschenen roman De drager, Carolijn Visse...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda