Armando & Meesterwerken uit de Qing-dynaste

Op vrijdag 22 september is de opening van de tentoonstelling ‘Made in China – Armando & meesterwerken uit de Qing-dynastie’. Het achttiende-eeuwse Chinese behang van het huis is te zien samen met bijzondere exportkunst uit dezelfde periode: lakwerk, waaiers, textiel, keramiek en zilverwerk. Ook zijn er topstukken te zien van de belangrijkste Chinese meesters uit de Qing-dynastie in dialoog met landschappelijke werken van Armando.

Armando zal persoonlijk bij de opening aanwezig zijn. Aanmelden kan tot 18 september via info@moa.nl.

Voor meer informatie klik hier.

Meer nieuws

 • Haratischwili en Mak op de shortlist voor de Hebban Awards 2017

  22 september 2017

  Zojuist werden de laatste kanshebbers voor een Hebban Award bekend gemaakt. Op de shortlist in de categorie beste roman staat onder andere Nino Haratischwili met haar boek Het achtste leven. Daarmee z...

  Lees het hele bericht
 • P.F. Thomése als verteller in Stabat Mater van Pergolesi

  20 september 2017

  PRJCT Amsterdam is een nieuw barokensemble rondom countertenor Maarten Engeltjes. Het ensemble is een combinatie van een vaste kern van uitmuntende, recent afgestudeerde Nederlandse barokmusici en voo...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda