Armando & Meesterwerken uit de Qing-dynaste

Op vrijdag 22 september is de opening van de tentoonstelling ‘Made in China – Armando & meesterwerken uit de Qing-dynastie’. Het achttiende-eeuwse Chinese behang van het huis is te zien samen met bijzondere exportkunst uit dezelfde periode: lakwerk, waaiers, textiel, keramiek en zilverwerk. Ook zijn er topstukken te zien van de belangrijkste Chinese meesters uit de Qing-dynastie in dialoog met landschappelijke werken van Armando.

Armando zal persoonlijk bij de opening aanwezig zijn. Aanmelden kan tot 18 september via info@moa.nl.

Voor meer informatie klik hier.

Meer nieuws

 • ‘Het achtste leven (voor Brilka)’ op Longlist Europese Literatuurprijs 2018

  22 februari 2018

  Onze auteur Nino Haratischwili staat met haar roman Het achtste leven (voor Brilka) op de longlist voor de Europese Literatuurprijs 2018. Elf Nederlandse boekhandels hebben twintig titels geselectee...

  Lees het hele bericht
 • Boekenweekthema Natuur: lezingen door Koos Dijksterhuis

  21 februari 2018

  Deze maand verscheen Handboek voor natuurwandelingen van Koos Dijksterhuis. Wandelend door twaalf verschillende soorten landschappen beschrijft  de auteur waar hij loopt, wat hij ziet en waarom hij d...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda