Nieuwe vlog: Murakami Weekend

☆Tussen de schrijvers vlog #13: Murakami Weekend☆
Het DWDD Boekenpanel tipte in januari ‘De moord op commendatore’ deel 1 & deel 2 van Haruki Murakami. Twee weken eerder vond het Murakami Weekend plaats op het ss Rotterdam. Vloggers Vincent en Marcella waren erbij en dompelden zich onder in literatuur, kunst, muziek en héél veel Murakami.

Wil je al onze vlogs zien of heb je een vorige aflevering gemist? Ga dan vlug naar deze pagina en bekijk alle afleveringen.

Meer nieuws

 • Anders Rydell ontvangt Foundation Bengt Janson’s Memorial Fund Prize 2018

  20 februari 2018

  Voor zijn twee boeken De grote boekenroof en De plunderaars heeft de Zweedse journalist Anders Rydell de gerenommeerde Foundation Bengt Janson’s Memorial Fund Prize 2018 ontvangen. Het bestuur li...

  Lees het hele bericht
 • ‘Het verboden boek’ van Ewoud Kieft genomineerd voor de Kleio-Klasseprijs 2018

  16 februari 2018

  Het verboden boek van Ewoud Kieft is genomineerd voor de Kleio-Klasseprijs 2018. De Kleio-Klasseprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan het best bruikbare boek voor in de klas. Het winnende boek wordt ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda