Schipper en Zn.

Cobi van Baars

'Schipper & Zn.' is de debuutroman van Cobi van Baars waarin de hoofdpersonen Ad en Eef in november een huis op een sompig erf aan de rand van een bos aankopen. Ze geven Schipper & Zn. opdracht de tuin aan te leggen. De barse Schipper stampt en blaft bevelen rond en voert zijn eigen plan uit; zijn zachtmoedige zoon, die het onderhoud toegeschoven krijgt, richt zijn blikken vooral op Eef. Omdat Ad op militaire missie is, leeft Eef een week lang in een caravan op het erf. Vandaaruit observeert ze de spanning tussen vader en zoon - en blijft zelf ook niet buiten schot: een giftig mengsel van woede en verlangen stuwt haar naar een drastische daad.
€ 19,99 Paperback / softback Op voorraad
Lees hier het eerste hoofdstuk

Quotes

Van Baars schreef een roman vol spiegelingen die ze mooi klein houdt door een licht spottende toonzetting die prima werkt in een verhaal waar niet alleen de tuin overhoop gaat. De vader, de zoon en de vrouw. Of het een gebed is. Tot de uitbarsting daar is. Prachtdebuut. - De Limburger

  • Schipper en Zn. - Cobi van Baars
  • afbeelding 2
ISBN
9789025449674
Pagina's
192
Afmeting
201 mm x 125 mm x 18 mm
Gepubliceerd
30-03-2017
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in